Érkezik a PestiTV, távozik a HírTV a UPC Direct kínálatból

2020. december 29., 18:09

Szerző:

Elengedik a HírTV kezét. 

 

Változik a UPC Direct csatornakínálata januárban, 16 új csatorna érkezik, több pedig eltűnik, írja a Media1.

Érkezik a Digi Sport 1, a természetről szóló BBC Earth és Love Nature, a sportcsatorna Arena4, a utazási műsorokkal teli Travel XP, az Ozone TV, a komlyzenei Stingray Classica, a szintén zenei Stingray CMusic és a Stingray IConcerts január 4-től, különböző csomagokban. 

Január 12-től jön a TeenNick, és január 31-től a kormány- és Pesti Srácok-közeli, Vaszily Miklós által gründolt, a TV2 székházában bejegyzett PestiTV, az ATV Spirit és a roma Dikh TV, amelybe nemrég üzlettárs lett Habony Árpád volt üzlettársának a felesége, Schatzné Kovács Marianna. 

Kivezeti a kínálatból a UPC a HírTV-t, mert "a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, így a műsor szolgáltatója által kezdeményezett szerződésfelmondást a UPC Direct elfogadta”, idéi a csatorna közleményét a Media1. 

 

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.