Cuki videóval köszönti az újévet az Országos Mentőszolgálat

2020. december 29., 14:18

Szerző:

Újévi indulóval örvendeztette meg a Facebook népét az idén is az Országos Mentőszolgálat. A koronavírus-járvány mellett maradt szabadidejükből áldoztak a felkészülésre.

Ahogy a posztjukban írják a tradicionális újévi videó elkészítéséből mentésirányítók, mentőtisztek, mentőápolók, gépkocsivezetők, „de még első gyermekével várandós HR-es bajtársnőnk is” kivette a részét.

A magyar mentősök az ország négy régiójában, heteken keresztül (még online órákon is) gyakorolták a koreográfiát, aztán még a dalt is felénekelték.

A felkészítésért köszönetet mondanak a posztjukban „Wilinek, a New Dance World Hiphop iskola legtürelmesebb tánctanárának és Barna Júlia énekművésznőnek, aki az életmentők hangját képezte”.

 

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.