Erőszak

Átgázolt a tüntető tömegen egy autó Manhattanben - videó

Még nem tudni pontosan, mennyi sérültet hagyott maga után a fekete BMW.

2020.12.12 00:59ma.hu

Legalább hat sérültje van annak az incidensnek, amely során egy fekete BMW áthajtott a Black Lives Matter tüntetők tömegén Manhattanban helyi idő szerint péntek délután. Azt még nem tudni, meghalt-e valaki, illetve volt-e életveszélyes sérült közöttük.

A demonstrálók éppen éhségmenetet folytattak a fogvatartott bevándorlók támogatására, majd egyre többen gyűltek össze a fekete autó mellett a 39. utca és a 3. sugárút sarkánál, amikor az egyszercsak kilőtt és átszáguldott a tüntetőkön.

Több ember a levegőbe repült az ütközéstől, gyalogosokat és bicikliseket sem kímélt a vörös hajú nő, aki tovább száguldott az utcán. Az elkövetőt végül őrizetbe vették.

Mivel az eset friss, így nem állnak rendelkezésre pontos információk, a vizsgálatok után lesz majd teljes a kép, hogy mi és miért történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.