Kábítószert találtak az ismert humorista XIX. kerületi lakásán

2020. október 8., 11:15

Szerző:

Kábítószert találhatott a rendőrség Rekop Györgynél: a Showder Klubban ismertté vált humoristánál állítólag múlt hét kedden jelentek meg a rendőrök – hívja fel a figyelemt a Ripost. A lap azt írja, hogy a rendőrség megerősítette az információt, a XIX. kerületi Bethlen Gábor utcában intézkedtek.

A kormánypárti bulvárlap azt is írja, a szomszédok állítólag jó ideje éreztek  a lépcsőházban „jellegzetes fűszagot". A Telex értesülései szerint kis mennyiségű kábítószert találtak nála a rendőrök. Információik szerint Rekopot és barátnőjét előállították a kerületi rendőrkapitányságra: a nyomozók őt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki. 

Rekop Györgyöt nem kívánt nyilatkozni a Telexnek.

 

 

Péntek éjszaka már nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható, de a délkeleti határ közelében még ekkor is előfordulhatnak felhősebb körzetek.

Karsai Dániel levélben fordult Sulyok Tamás köztársasági elnökhöz, melyben azt kérte, az államfő tegyen nyilatkozatot arról, hogy kegyelemben részesíti azokat, akik segítenek a gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedők távozásában.